Charity Program

klik imej untuk paparan lebih besar

ABIR CONCEPT HOLIDAYS SDN BHD julung kalinya melaksanakan PROGRAM AMAL PERUBATAN DAN PROGRAM BERKHATAN KANAK-KANAK yang tinggal di kawasan pendalaman KEMBOJA. Program ini akan dijadikan sebagai program tahunan anjuran bersama DR RASHID (Warga Kemboja). Segala perubatan dan rawatan akan diberikan secara PERCUMA kepada masyarakat tempatan.

Majoriti masyarakat di Kemboja terutamanya masyarakat beragama Islam yang tinggal di daerah terpinggir ini hidup dalam kedaifan dan anak-anak mereka tidak bersekolah secara formal. Manakala, kemudahan infrastruktur termasuk bekalan air, elektrik dan juga kesihatan adalah buruk atau tiada sama sekali. Dengan adanya program khidmat kesihatan sedemikian,pihak kami berharap  dapat memberi rawatan agar dapat mencegah dan mengurus sebarang penyakit atau sakit yang mereka hadapi. Antara lain tujuannya dapat membimbing masyarakat dalam meningkatkan kesedaran dan kefahaman tentang sistem penjagaan kesihatan dan perubatan.

picture1iiiuy

Justeru itu, pihak kami, ABIR Concept Holidays menjadi wakil mencari sumbangan berbentuk wang ringgit untuk membantu kos perubatan dan rawatan mereka. Kami mengalu-alukan sumbangan ikhlas tuan/puan bagi menjayakan program ini. Semoga sumbangan tuan/puan dapat meringankan beban dan dapat membantu saudara seIslam kita yang serba kekurangan disana 

** Bagi Program Berkhatan, Kos bagi seorang kanak-kanak adalah USD 10 (RM40.00/-) **

** Bagi Kos Rawatan & Perubatan adalah ikhlas (mengikut kemampuan tuan/puan) **

Tuan/Puan boleh memuat turun Borang Sumbangan di sini –> Download

Jika anda berhasrat untuk memberi sumbangan , anda boleh melakukan salah satu cara berikut:

(a) Wang Tunai

(b) Cek

(c) Pindahan Bank

Nama : ABIR CONCEPT HOLIDAYS SDN BHD

Bank : ALLIANCE ISLAMIC BANK

Acc No : 622160010006846

 

Nama : ADAMULHASZA BIN MOHD NOOR

Bank  : CIMB BANK

Acc No : 1422-000-165-2070

 

Jika anda membuat sebarang sumbangan , sila hubungi kami untuk makluman serta Isi dan Emel semula borang sumbangan ke abirholidays@gmail.com atau terus ke Pejabat kami di ABIR CONCEPT HOLIDAYS SDN BHD, 27-1, Jalan 46B/26, Taman Sri Rampai, 53300 Setapak, Kuala Lumpur. (Isnin- Jumaat, 9.00 pagi – 6.00 petang)

Bagi anda yang inginkan maklumat selanjunyat bolehlah hubungi :

  • • Hj. Adam  : 016-233 9150
  • • Hjh Intan : 012- 396 2452
  • • En. Farid  : 013-507 7577

 

Atau hubungi kami di Contact page.